Stel je voor: kristalheldere zakjes waar jouw producten ontzettend mooi in uitkomen. Of je nou kunst, foto’s, stationery, mailings of handwerken wilt verpakken, met de hersluitbare plastic zakjes van Packlinq zijn jouw producten op hun mooist!

Plastic zakjes zijn ontzettend veelzijdig; ze zijn te gebruiken voor veel uiteenlopende doeleinden. Of je nou belangrijke documenten op een veilige manier wilt archiveren, handgemaakte creaties wilt verkopen of de zakjes gebruikt om je spullen georganiseerd te houden, de hersluitbare zakjes van Packlinq bieden de oplossing! Omdat ze verkrijgbaar zijn in heel veel verschillende formaten, is er altijd wel een hersluitbaar zakje dat precies aansluit bij jouw wensen. En hebben wij het formaat dat jij nodig hebt niet in ons assortiment? In grote aantallen is het ook mogelijk om een zelfgekozen formaat te bestellen.

Stevig, glashelder en zuurvrij
Voor welk formaat je ook kiest, de hersluitbare zakjes van Packlinq zijn allemaal glashelder en heel stevig. Bovendien zijn de zakjes gemaakt van zuurvrij Opp, waardoor ze heel geschikt zijn voor archiveringsdoeleinden. Zo blijven belangrijke documenten veilig bewaard zonder dat het zakje het papier aantast.

Bezoek onze webshop en bekijk ons uitgebreide aanbod aan hersluitbare zakjes

Hersluitbare zakjes met een veilige sluiting
Speciaal voor iedere winkelier of ondernemer die zijn of haar producten mooi wil verpakken, maar niet het risico wil lopen dat de plakstrip aan het product blijft plakken, heeft Packlinq hersluitbare zakjes met een veilige sluiting. Als je bijvoorbeeld kaarten, foto’s of kleine kunstwerken verkoopt, zou het natuurlijk zonde zijn als je klant bij het uitpakken het product beschadigt omdat de plakstrip vast blijft zitten aan de kaart of het kunstwerk. De hersluitbare zakjes met een veilige sluiting voorkomen dit probleem omdat de plakstrip op de hoes zit en niet op de flap!

Vind de perfecte hersluitbare zakjes met een veilige sluiting in onze webshop