BEL ONS NU
0252-830 000
0 Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Menu

Product was successfully added to your shopping cart.
Gemetalliseerde Stazakken (hersluitbaar)

Gemetalliseerde Stazakken hebben een hoge barrière met een luchtdichte hersluitbare gripsluiting.

Gemetalliseerde stazakken zijn de stazakken die jouw product laten opvallen. De stazakken zijn gemaakt van gemetalliseerd en gelamineerd LLPDA. De zakken zijn 100 micron dik en voorzien van een brede lasnaad, waardoor deze zakken nooit zomaar zullen scheuren. De gemetalliseerde stazakken zijn verkrijgbaar in een groot aantal diverse kleuren en formaten. Dus voor ieder product die jij hebt, hebben wij de perfecte kleur en formaat stazak die jij zoekt.

De stazakken zijn voorzien van een extra sterke gripsluiting, waardoor je de zakken altijd gemakkelijk kunt openen en dichten. Ook is het mogelijk om de stazakken aan de bovenkant extra dicht te sealen, door middel van een sealapparaat. Nadat de zak geseald is kun je deze gemakkelijk openen, doordat de bovenzijde voorzien is van scheurlijn. En door middel van de gripsluiting kan de klant de zak hierna weer gemakkelijk dichtmaken.

De zakken zijn voedselveilig en FDA goedgekeurd, wat deze zakken perfect maakt voor de presentatie van poeders, koffiebonen, biologische chips, thee en nog veel meer producten.

De stazakken blijven door middel van hun design stevig staan, wanneer deze gevuld zijn. Ideaal voor in de schappen van jouw winkel. En door de gemetalliseerde look zullen deze zakken ongetwijfeld bij jouw klanten opvallen!

Ben jij op zoek naar een andere soort stazak? Neem dan een kijkje in ons volledige assortiment stazakken! Bij Packlinq heb je een keuze uit meer dan 200 soorten stazakken. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact met ons op via onze live chat. Wij helpen je graag verder met je zoektocht naar de perfecte stazak.

* Alle volume van e zakken is gebaseerd op test die gedaan zijn met vloeistoffen (gelijk aan water). Gratis samples kunt u altijd opvragen.
Lees meer

Gemetalliseerd

Filter 242 results
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 242 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 24 van 242 in totaal

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5