BEL ONS NU
0252-830 000
0 Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Menu

Product was successfully added to your shopping cart.
Kristalheldere Barriere Stazakken

Kristalheldere Barriere Stazakken hebben een luchtdichte en hersluitbare gripsluiting. Presenteer uw producten terwijl ze vers blijven!

Kristalheldere en Frosted Stazakken van barrière folie, zijn de ideale zakken om jouw product in te presenteren. Doordat de zak gemaakt is van kristalhelder plastic is jouw product altijd goed te zien voor de klant. De stazakken zijn voorzien van een extra stevige en luchtdichte gripsluiting, waardoor de zak gemakkelijk meerdere malen te openen is. Ook is het mogelijk om de stazakken te sealen met een handsealer, zodat deze niet zomaar geopend kunnen worden. Aan de bovenzijde van de zak zit een inkeping, waardoor de zak na het sealen nog gemakkelijk te openen zijn.

De stazakken van kristalhelder zijn gemaakt van 65 micron dik gelamineerd materiaal, en zijn voorzien van een extra dikke lasnaad. Doordat de stazakken gemaakt zijn van dit extra dikke materiaal, zullen zij nooit zomaar scheuren en zijn ze extra duurzaam. De stazakken zijn FDA goedgekeurd, wat inhoudt dat deze zakken voedselveilig zijn.

Perfect voor het verpakken en presenteren van bijvoorbeeld: Koffiebonen, gedroogd fruit, rijst, poeders en nog veel meer. *deze zakken zijn overigens niet geschikt voor het verpakken van gekoelde etenswaar*.

Het voordeel van de stazak is dat deze wanneer gevuld, stevig blijft staan, waardoor deze ideaal is voor het presenteren van een product in de schappen van jouw klant. Het is ook mogelijk om de stazakken te laten bedrukken met jouw bedrijfslogo, voor meer informatie over de mogelijkheden kun je altijd contact opnemen met onze verkoopafdeling.

Ben jij op zoek naar een andere soorten stazakken of van een ander formaat? Neem dan een kijkje in ons gehele assortiment stazakken ! Bij Packlinq heb je een keuze uit meer dan 200 soorten stazakken! En mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op via onze live chat. Wij helpen je graag verder!

* Alle volume van de zakken is gebaseerd op test die gedaan zijn met vloeistoffen (gelijk aan water). Gratis samples kunt u altijd opvragen.
Lees meer

Frost

Filter 8 results
Van hoog naar laag sorteren

   

8 artikel(en)

Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

8 artikel(en)