BEL ONS NU
0252-830 000
0 Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Menu

Product was successfully added to your shopping cart.
Kristalheldere Gondola Doosjes

Kristalheldere Gondola Doosjes zijn de ideale verpakking om uw product een luxe uitstraling te geven!

Plastic gondeldoosjes zijn een ideale manier om jouw producten in te presenteren, of te gebruiken als cadeauverpakking. De transparante gondeldoosjes zijn erg stevig en makkelijk in elkaar te zetten. Daarnaast zijn deze gondeldoosjes gemaakt van kristalhelder plastic dit plastic is helderder dan normaal plastic, waardoor de inhoud van dit doosje echt naar voren komt.

Bij onze kristalheldere plastic gondeldoosjes heb je een ruime keuze uit verschillende soorten en formaten gondeldoosjes. Deze gondeldoosjes worden plat verzonden, waardoor deze makkelijk te vervoeren en op te slaan zijn.

De doosjes zijn gemaakt van antistatisch materiaal, waardoor deze doosjes geen stof of andere vuiligheden aantrekken. Daarnaast is het doosje voorzien van een anti kras coating, waardoor het doosje er altijd mooi uit blijft zien. Bij deze gondeldoosjes is een veilige sluiting sticker bijgesloten, hierdoor is het doosje niet zomaar te openen en zal de inhoud van het doosje er niet zomaar uitgehaald worden. Hierdoor is dit doosje ideaal voor de presentatie van jouw producten in jouw winkel!

Hieronder vind je een opsomming van onze transparante gondeldoosjes op een rijtje:

  • Gemaakt van kristalhelder plastic

  • Ruime keuze uit verschillende soorten en formaten

  • Gemaakt van antistatisch plastic

  • Anti diefstal sluiting wordt meegeleverd

  • Bedrukking van de doosjes is mogelijk

  • Resistente voormulinreing zorgt ervoor dat de doosjes niet broos worden of breken.

  • Voedselveilig

  • Opvallende vorm

  • Voorzien van anti kras coating, waardoor het doosje er altijd mooi uit blijft zien/

Het is ook mogelijk om de gondeldoosjes op te hangen door middel van ophanghaken. Deze is niet bijgesloten bij het product. Wil jij graag ophanghaken bij bestellen? Ga dan naar ons assortiment ophanghaken.

Bij Packlinq heb je een uitgebreide keuze uit meer dan 5000 verpakkingsartikelen. Kan jij het product niet vinden dat jij zoekt? Of heb jij nog vragen over een product? Neem dan contact op via onze live chat. Wij helpen jou graag verder met het beantwoorden met jouw vraag!

Lees meer

Kristalhelder

Filter 9 results
Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)

Laden ...Load More ...
Van hoog naar laag sorteren

   

9 artikel(en)