BEL ONS NU
0252-830 000
0 Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Menu

Product was successfully added to your shopping cart.

Op maat gemaakte headerbags

Headerbags zijn een groeiend segment in ons al zeer brede programma. Het moederbedrijf van Packlinq (Packlinq) is gespecialiseerd in klant specifieke maten en bedrukte headerbags. Headerzakjes kunnen in enorm veel formaten en verschillende soorten folies gemaakt worden en met onze drukmachines kunnen we de headerzakken precies zo maken zoals u ze wilt hebben. Er zijn niet veel beperkingen, maar we leggen u hier graag uit wat de vele mogelijkheden zijn. Hieronder staan alleen de mogelijkheden genoemd voor headerzakken of ook wel headerbags.

Photo de sachets avec suspensionSachets à suspension refermable avec fermeture sécurisée

Afmetingen:
We kunnen plastic headerbags in bijna ieder formaat maken die u wilt, maar niet alles dus. Het kleinste formaat wat we kunnen maken is 5x5cm en de grootste is 180cm breed en 140cm hoog. De benodigde header en eventuele flap hoogtes moeten van deze hoogte wel afgetrokken worden. 

Plastic folies:
Packlinq produceert hoofdzakelijk plastic zakken van OPP en CPP, maar LDPE of HDPE behoort ook tot de mogelijkheden. De dikte van de folies die we converteren is hoofdzakelijk elke dikte tussen 25 en 70 micron. OPP kan maar tot 60 micron dik geleverd worden. Ook behoren laminaatfolies van CPP en OPP tot de mogelijkheden en natuurlijk kunnen wij ook biologisch afbreekbare folies leveren als OXO-degradeerbaar en PLA. De headerkaart kan gemaakt worden van helder transparant PP of ook wit. De dikte van de headerkaarten varieren tussen de 80 en 120 micron afhankelijk van het formaat van de headerbag en de inhoud die er later in moet. Hoe zwaarder het uiteindelijke product wat er in moet des te dikker de headerkaart moet zijn.

Bedrukken:
Onze drukmachines kunnen tot 7 kleuren drukken. De drukmethode die wij gebruiken heet rotogravure druk. Rotogravure druk heeft een hoop voordelen ten opzichte van flexo-druk. De kleuren spreken meer en de drukplaten/cylinders zijn goedkoper. Wanneer u een foto op uw zak wilt laten drukken, dan is rotogravure de betere methode. Ook is het minimum aantal wat geproduceerd moet worden is een stuk lager dan bij flexo-druk. Onze design- en ontwerpafdeling helpt u graag om samen met u de "look and feel" van uw zak te ontwikkelen.

Opties & Vormen:
Wij kunnen header zakken produceren met behoorlijk wat opties, zoals luchtgaten, microperforatie, handvatten, labelgaten. bodemvouw of gebundeld, u vraagt het, wij doen het!

Minimum aantal (vereisten):
Dit is waar de meeste beperkingen zullen zijn. Voor een onbedrukte headerzak, maar in een speciaal formaat is de vereiste niet zo groot. Voor bedrukte headerbags is dat iets anders. Hoe groter de zak, de kleiner het minimum aantal zal zijn. Een feit is dat we ongeveer 10,000 meter moeten drukken om de drukmachine efficient te gebruiken. Wanneer u de breedte van de zak neemt die u wilt hebben en dan 10,000 deelt door de breedte vermenigvuldigt met 2 dan heeft u een goed idee. Dus als u een zak wilt van15x40cm dan rekent u als volgt: 10,000 / (2 x 0.15) = 30,000 zakjes. 

Levertijd:
Dit is een beetje afhankelijk van welk ontwerp of monsters u beschikbaar heeft. Wij prefereren Illustrator of EPS bestanden in vector formaat. Als deze beschikbaar zijn, dan kunnen wij u normaal gesproken binnen een aantal dagen een digitale drukproef sturen. Wanneer u die goedkeurt hebben we nog 4 weken de tijd nodig voor productie en nog eens 4 weken om het bij u te kunnen leveren.

Ok, ik heb interesse:
Mooi, wij ook! Belt u ons aub of stuur ons dit formulier met uw aanvraag. We hoeven alleen maar te weten van welke bovengenoemde opties u gebruik wilt maken. Dus als u contact met ons op neemt, zorg er dan aub voor dat u de afmetingen van de zak, de kwaliteit en dikte van de folie, de opties, hoeveel kleuren en welk percentage van het drukoppervlak dat u wilt hebben bij de hand heeft, dan sturen wij u vandaag nog een offerte!