BEL ONS NU
0252-830 000
0 Item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Menu

Product was successfully added to your shopping cart.

Op maat gemaakte hersluitbare plastic zakjes

Het moederbedrijf van Packlinq (Packlinq) is gespecialiseerd in klant specifieke maten en bedrukte zakjes. Hersluitbare plastic zakjes kunnen in enorm veel formaten en verschillende soorten folies gemaakt worden en met onze drukmachines kunnen we de afsluitbare zakken precies zo maken zoals u ze wilt hebben. Er zijn niet veel beperkingen, maar we leggen u hier graag uit wat de vele mogelijkheden zijn. Hieronder staan alleen de mogelijkheden genoemd voor hersluitbare plastic zakjes of ook wel afsluitbare zakken.

Photo de sachets avec suspensionSachet plastique avec protection sécurisée

Dimensions:
Nous pouvons faire des sachets refermables dans quasiment toutes les dimensions. Il y a cependant certaines limites. Le plus petit sac que nous pouvons faire est de 5 x 5cm et le plus grand peut faire 180cm de large sur 140cm de longueur. La longueur maximale inclus le rabat. Si vous souhaitez un clapet de 10cm, alors la longueur maximum sera de 130cm. 

Afmetingen:
We kunnen hersluitbare plastic zakken in bijna ieder formaat maken die u wilt, maar niet alles dus. Het kleinste formaat wat we kunnen maken is 5x5cm en de grootste is 180cm breed en 140cm hoog. De maximale lengte moet inclusief de flap of klep zijn, dus als u een klep wilt van 10 dan is de maximale hoogte van de zak 130cm

Plastic folies:
Packlinq produceert hoofdzakelijk plastic zakjes van OPP en CPP, maar LDPE of HDPE behoort ook tot de mogelijkheden. De dikte van de folies die we converteren is hoofdzakelijk elke dikte tussen 25 en 70 micron. OPP kan maar tot 60 micron dik geleverd worden. Ook behoren laminaatfolies van CPP en OPP tot de mogelijkheden en natuurlijk kunnen wij ook biologisch afbreekbare folies leveren als OXO-degradeerbaar en PLA.

Bedrukken:
Onze drukmachines kunnen tot 7 kleuren drukken. De drukmethode die wij gebruiken heet rotogravure druk. Rotogravure druk heeft een hoop voordelen ten opzichte van flexo-druk. De kleuren spreken meer en de drukplaten/cylinders zijn goedkoper. Wanneer u een foto op uw zak wilt laten drukken, dan is rotogravure de betere methode. Ook is het minimum aantal wat geproduceerd moet worden is een stuk lager dan bij flexo-druk. Onze design- en ontwerpafdeling helpt u graag om samen met u de "look and feel" van uw hersluitbare zak te ontwikkelen.

Opties & Vormen:
Wij kunnen afsluitbare zakjes produceren met behoorlijk wat opties, zoals luchtgaten, microperforatie, handvatten, labelgaten. bodemvouw of gebundeld, u vraagt het, wij doen het! We vergeten bijna te vermelden dat we hersluitbare zakken ook kunnen voorzien van ons "veilig sluiten" systeem. Bij dit systeem plaatsen we de plakstrip op de zak, waardoor u veilig uw kostbare product als foto's of postzegels veilig meerdere malen uit de zak kunt halen en weer terug kunt stoppen.

Minimum aantal (vereisten):
Dit is waar de meeste beperkingen zullen zijn. Voor een onbedrukte afsluitbare zak, maar in een speciaal formaat is de vereiste niet zo groot. Voor bedrukte hersluitbare cellofaan zakken is dat iets anders. Hoe groter de zak, de kleiner het minimum aantal zal zijn. Een feit is dat we ongeveer 10,000 meter moeten drukken om de drukmachine efficient te gebruiken. Wanneer u de breedte van de hersluitbare zak neemt die u wilt hebben en dan 10,000 deelt door de breedte vermenigvuldigt met 2 dan heeft u een goed idee. Dus als u een zak wilt van15x40cm dan rekent u als volgt: 10,000 / (2 x 0.15) = 30,000 zakjes.

Levertijd:
Dit is een beetje afhankelijk van welk ontwerp of monsters u beschikbaar heeft. Wij prefereren Illustrator of EPS bestanden in vector formaat. Als deze beschikbaar zijn, dan kunnen wij u normaal gesproken binnen een aantal dagen een digitale drukproef sturen. Wanneer u die goedkeurt hebben we nog 4 weken de tijd nodig voor productie en nog eens 4 weken om het bij u te kunnen leveren.

Ok, ik heb interesse:
Mooi, wij ook! Belt u ons aub of stuur ons dit formulier met uw aanvraag. We hoeven alleen maar te weten van welke bovengenoemde opties u gebruik wilt maken. Dus als u contact met ons op neemt, zorg er dan aub voor dat u de afmetingen van de zak, de kwaliteit en dikte van de folie, de opties, hoeveel kleuren en welk percentage van het drukoppervlak dat u wilt hebben bij de hand heeft, dan sturen wij u vandaag nog een offerte!