Vandaag de dag worden foto’s lang niet altijd meer ontwikkeld. Veel mensen bewaren hun foto’s alleen digitaal en laten slechts een handjevol afdrukken. Maar als je schoolfotograaf bent, zijn afgedrukte schoolfoto’s zo’n beetje jouw belangrijkste product. En die wil je natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen allerlei invloeden van buitenaf. De schoolfoto zakjes van Packlinq helpen daarbij!

De schoolfoto zakjes van Packlinq zijn glashelder. Zo kunnen ouders en kinderen de schoolfoto’s bekijken en beslissen of ze ze willen aanschaffen zonder daarvoor het zakje open te maken.

Openen = kopen
Als schoolfotograaf ben je op zoek naar zakjes die ouders en kinderen niet zomaar kunnen openmaken. De schoolfoto zakjes van Packlinq beschikken over een speciale flap/tape combinatie, waardoor ze slechts één keer sluiten. De permanente tape op de flap zorgt ervoor dat je klant het zakje alleen open kan maken door met een schaar langs de witte lijn te knippen. De tekst ‘Openen van de verpakking verplicht u tot kopen’ staat duidelijk het zakje, zodat er geen misverstanden over kunnen ontstaan.

Bestel direct onze handige schoolfoto zakjes in de webshop

Schoolfoto zakjes ter bescherming
De zakjes van Packlinq zorgen er ook voor dat de foto’s mooi en zonder beschadigingen bij jouw klanten aankomen. Ze zijn gemaakt van CPP of polypropyleen, wat een steviger, helderder én goedkoper alternatief voor cellofaan is. De zakken zijn antistatisch en zorgen dat er geen stof, vuil of andere beschadigingen op de foto terecht komen. Bovendien komt de plakstrip nooit in contact met de foto’s.

Verschillende wensen, verschillende formaten
De schoolfoto zakjes van Packlinq zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten, zodat ze geschikt zijn voor de meest gangbare schoolfoto’s. Wil je meer? Vanaf ongeveer 25.000 stuks is het ook mogelijk om de zakjes op het door jou gewenste formaat te leveren.

Schoolfoto zakjes op je eigen formaat? Neem contact op met onze klantenservice