Ritszakken worden ontzettend veel gebruikt, zowel door particulieren als door bedrijven. Niet zo gek, want dit type zak is voor ontzettend veel verschillende doeleinden te gebruiken, sommige exemplaren zijn zelfs geschikt voor etenswaren. De glasheldere ritszakken zijn bovendien duurzaam en super makkelijk in gebruik. Het is een kwestie van de juiste maat kiezen en voila: binnen no time heb je een mooie verpakking voor je product of een ideale manier om dingen te organiseren.

De ritssluitingen op de zakken zijn duurzaam en de zakken zelf zijn sterk. Sterker dan bijvoorbeeld reguliere seal & gripzakken, met een dikte van 75 micron. Bovendien blijft de clip van de rits stevig op zijn plek zitten.

Ritszakken: ideaal voor het presenteren van producten

Ritszakken zijn een handige manier om te zorgen dat items netjes opgeruimd en gesorteerd blijven. Voor bedrijven zijn de ritszakken ideaal om producten op een mooie manier te presenteren en tegelijkertijd te zorgen dat de producten mooi blijven. Verkoop je bijvoorbeeld kleding? Dan zul je vast wel eens hebben meegemaakt dat klanten in de winkel per ongeluk een kledingstuk kapot maken. Zeker kledingstukken die gemaakt zijn van delicate materialen zijn gevoelig voor haaltjes aan nagels of een onvoorzichtige klant. Door juist die items te verpakken in een hersluitbare, doorzichtige zak voorkom je onnodige kosten door kapotte producten.

Bekijk de stevige ritszakken in onze webshop

Ritszakken voor in het vliegtuig

Maar niet alleen voor bedrijven zijn ritszakken handig. In het vliegtuig moet je sinds een paar jaar al je vloeistoffen meenemen in een afsluitbaar, doorzichtig zakje. Omdat de ritszakken stevig en makkelijk af te sluiten zijn met een rits, kun je de zakjes hier ook prima voor gebruiken. Bovendien hebben de zakken nog een extra voordeel als je ze op reis gebruikt! Mocht je tandpasta, shampoofles of douchegel gaan lekken tijdens je vlucht, dan blijft de rest van je spullen in ieder geval wél schoon!

Kijk in onze webshop voor verschillende formaten ritszakken in ons assortiment