Appels die rollend over straat gaan en iemand die er achteraan rent met een veel te kwetsbaar uitziend tasje met een gat aan de onderkant. Iedereen die dit tafereel wel eens heeft aanschouwt, weet dat fruit en groenten een stevige zak verdienen. Bovendien is zo’n kapot fruitzakje geen goede reclame voor de groenteboer. Want zeg nou zelf, heb jij zin om achter je appels aan over straat te rennen? Kies daarom voor degelijke papieren fruitzakjes!

Wie kent ze niet? De ouderwetse papieren zakken voor groente en fruit? Deze stevige papieren fruitzakken doen het niet voor niets al jaren goed onder het winkelend publiek. De handige kruisbodem zorgt dat de zakken met inhoud rechtop kunnen blijven staan. De zakken zijn geschikt voor voedsel en dus ideaal voor het verpakken van bijvoorbeeld groente, fruit of noten.

De fruitzakken zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Bekijk de opties in onze webshop

Een milieubewustere keuze


Niet alleen gezond eten is tegenwoordig voor veel mensen belangrijk, ook het milieu doet er voor een groeiende groep toe. Met papieren fruitzakken doe je een stap in de goede richting en help je het milieu een handje. De papieren fruitzakken van Packlinq zijn namelijk gemaakt van kraftpapier zijn bovendien een milieubewuste keuze. De zakken zijn recyclebaar en hebben een FSC certificatie en goedkeuring. Daar hoeven je klanten zich dus in ieder geval geen zorgen over te maken! 

Gezonde voeding op een goede manier verpakken
Gezonde voeding spreekt dus aan, maar het oog wil ook wat! Zorg er daarom voor dat jouw etenswaren op een mooie manier verpakt zijn, bijvoorbeeld in een stevige fruitzak van kraftpapier van Packlinq. Doordat de zak is gemaakt van kraft, heeft deze al direct een natuurlijke én gezonde uitstraling. 

Bedrukte papieren fruitzakken
De papieren fruitzakken uit het assortiment van Packlinq kunnen ook bedrukt worden met een eigen logo of afbeelding! Zo zijn jouw producten straks nog opvallender, zelfs als je klanten al lang en breed je winkel verlaten hebben.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons assortiment en neem contact met ons op!