Duurzaam
De hersluitbare stazakken met kraftlook van Packlinq zijn duurzaam en stevig. Ze zijn gemaakt van 150 micron dik laminaat en voorzien van een gripsluiting. De zakken zijn voorzien van extra brede sealnaden, waardoor ze niet zomaar kapot kunnen scheuren. Bovendien valt de zak door zijn natuurlijke uitstraling meer op in het schap.

Veilig voor etenswaren
Als je etenswaren in een hersluitbare stazak wilt bewaren, moet je er natuurlijk 100% zeker van zijn dat de zak die je gebruikt daar ook geschikt voor is. De zakken van Packlinq kun je hier prima voor gebruiken, ze zijn voedselveilig en FDA goedgekeurd. Bovendien is de binnenkant van de stazakken gemaakt van gelamineerd plastic, waardoor de zakken niet doorlekken.
Bekijk onze voedselveilige hersluitbare stazakken

Hersluitbaar = langer vers
Nóg een voordeel voor het verkopen van etenswaren in een hersluitbare stazak van kraft, is dat de producten door de luchtdichte, hersluitbare gripsluiting lekker lang vers blijven. Het venster zorgt ervoor dat je product goed zichtbaar is. Omdat de zakken goed rechtop blijven staan als ze gevuld zijn, is een hersluitbare stazak een ideale verpakking voor voedselproducten.

Hersluitbare stazakken van kraft hebben een luxueuze uitstraling
De hersluitbare stazakken met een kraftlook zijn niet alleen praktisch om je producten in te verkopen, ze geven je product ook een luxueuzere uitstraling. Zeg nou zelf, zou je eerder kiezen voor een product dat in een saaie plastic verpakking zit of voor eentje die er prachtig uitziet in een stazak van kraft?

Te gebruiken voor verschillende doeleinden
Ben je een beetje creatief? Dan kun je vast veel manieren bedenken om de hersluitbare stazakken met kraftlook te gebruiken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cadeauverpakking? Of kraaltjes of andere DIY items? De mogelijkheden zijn eindeloos met een stazak.

Je eigen ontwerp
Wil je écht opvallen in het schap? Dan is het mogelijk om de hersluitbare stazakken te bedrukken met jouw logo of tekst.
Ontdek de mogelijkheden om de stazakken te bedrukken