Er zijn weinig verpakkingsmaterialen zó multifunctioneel als kartonnen doosjes met vensters. Of je nou voedingsmiddelen, kaarten, kleding, cosmetica of sieraden verkoopt, in deze handige kraftdoosjes van Packlinq kun je je producten op een mooie manier aan de man brengen.

Hieronder delen we vier manieren waarop je onze handige kartonnen doosjes met venster kunt gebruiken. Maar laat je vooral inspireren én ontdek nieuwe mogelijkheden om je producten te verpakken.

Bekijk ons ruime aanbod aan kraftdoosjes met venster

1. Voedingsmiddelen
Bijzondere koekjes, oudhollands snoepgoed, een mooi versierde chocoladereep of misschien wel een notenmix: de kartonnen doosjes met venster zijn voor heel veel verschillende voedingsmiddelen te gebruiken. De kraftdoosjes zijn namelijk volledig voedselveilig en FDA gekeurd.

2. Hobbymateriaal en kaarten
De kraftdoosjes met venster worden het meest gebruikt om hobbymateriaal en (wens)kaarten in te verpakken. Het materiaal tast de inhoud van de verpakking niet aan, dus je product blijft op z’n mooist. Eventueel is het ook nog mogelijk om een archiveringsvel voor volledige bescherming in het doosje te leggen.

3. Kleding en ondergoed
Je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt het verpakken in de kartonnen doosjes met venster van Packlinq. Simpele T-shirts, sokken, ondergoed, sjaals en ga zo maar door. Door het heldere venster aan de voorzijde ziet je klant precies wat hij of zij koopt, terwijl de stof niet beschadigd raakt door het aanraken ervan.

4. Cosmetica en sieraden
Verkoop je verschillende soorten cosmetica of bijvoorbeeld sieraden? Dan is een kraftdoosje een mooie manier om je product te verpakken. Het heldere venster zorgt ervoor dat klanten goed de inhoud kunnen bekijken. Bovendien hebben ze meteen een handig doosje dat ze zelf ook kunnen gebruiken om de cosmetica of sieraden in te bewaren.

Kartonnen doosjes met venster: voor 1001 dingen te gebruiken
Onze kartonnen doosjes met venster zijn multifunctioneel en bovendien ook nog eens milieuvriendelijk. De kraftdoosjes zijn gemaakt van gerecycled materiaal en zijn verkrijgbaar in veel verschillende formaten. Zo is er altijd wel een variant die bij jouw producten past. En wil je een kraftdoosje uitproberen om bijvoorbeeld te testen welk formaat het beste bij jouw items past? Dat kan gewoon bij Packlinq!

Bekijk welk kartonnen doosje met venster het best bij jouw product past